OCEANS´ TWELVE
Premiär 17 december 2004

Körtid 2 timme 05 minuter. Regi:Steven Soderbergh. Censur: Barntillåten. I rollerna: George Clooney, Julia Roberts, Brad Pitt, Catherine Zeta-Jones, Andy Garcia, Matt Damon, Don Cheadle, Carl Reiner, Bernie Mac, Casey Affleck, Scott Caan, Elliott Gould, Vincent Cassel.

Tidigare var de ju elva eleganta skurkar i "Danny´s gäng". Nu är de tolv.

Tre år har gått sedan Danny Ocean med sitt gäng av urläckra, smarta tjuvar... rånade Terry Benedicts (Andy Garcias) casino. Bytet var enormt... och gav var och en i ligan .. en ansenlig summa. Men detta är ett gäng som snabbt bränner stålar! Så... den gemensamma kassan är skral!

Terry kräver nu... mitt i Dannys bröllopsdagsfirande ... tillbaka sina pengar... trots att försäkringsbolaget ersatt Tery för förlusten. En kort tidsfrist ger han också... Men...Terry är tyvärr inte den enda personen, som är ute efter gänget.... Här gäller snabba ryck!

Med det kodade telefonsamtalet: "det är vatten i källaren och gaslågan har slocknat" rullar historien igång i raskt tempo.... och vi följer med det eleganta tjuvgänget till Paris, Rom, Amsterdam... och litet till.... i en ganska tillsnurrad actionkomedi.

Ett härligt stjärnuppbåd! God action! "Elvan" var bättre.

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © All rights reserved.
HIT FM