OPEN WATER
Release DVD och VHS vecka 10 / 2005

Regi: Cris Kentis. Musik: Craeme Revell. Körtid: 1 tim 25 min. I rollerna: Blanchard Ryan och Daniel Travid. Censur: 15 år.

Daniel och Susan är gifta med varandra. De är båda hårt arbetande och har nu bestämt sig för en välbehövlig semester och åker till Bahamas. Solen skiner och de mår bra. Eftersom båda är dykintresserade, följer de en dag med en grupp ut för att dyka på öppet vatten. Med ombord finns en ganska stökig och nervös man, som dessutom glömt sin dykmask och därför förbjuds dyka. Mannen är ganska sur för att han får tillbringa sin tid ombord på båten medan de andra dyker.

En ung kvinna har problem med utrustningen och går därför, tillsammans med sin pojkvän, upp från vattnet och tar av sig sin utrustning. Besättningsmannen prickar av "två uppstigna". Den nervöse mannen tar nu sin chans att låna kvinnans mask och tillsammans med kvinnans pojkvän dykar han så ner i vattnet. Endast den unga kvinnan blir kvar ombord tillsammans med besättningen. När så inräkningen av dykarna sker, är av den anledningen redan två uppstigna avprickade och när antalet 20 PÅ PAPPRET stämmer, ger sig sällskapet iväg tidigare än avtalad tid... ovetande om att Susan och Daniel blir kvarlämnade på öppet vatten. Ingen räknar ANTALET PERSONER ombord!

När Daniel och Susan i avtalad tid kommer upp för att gå ombord på båten... syns den svagt vid horisonten. Till en början är paret säkra på att de ska upptäckas saknade och upphämtade... men ju längre timmarna skrider... börjar de misströsta. De fryser, är hungriga... och... vad värre är, de blir hajbitna.

Berättelsen är baserad på en verklig händelse om två dykare som blir lämnade i ett hajtätt område. Filmen är en riktigt, riktigt kall rysare...

 

  » HIT FM HEM
  » HIT FM FILM
  » AKTUELLA FILMER
  » FILMFAKTA
  » SÖK FILM

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM