Oss torpeder emellan (The Whole Nine Yards) videopremiär november 2000
Bruce Willis, Matthew Perry, Michael Clarke Duncan, Natasha Henstridge, Rosanna Arquette, Kevin Pollack, regi: Jonathan Lynn.


Matthew Perry, Bruce Willis & Rosanna Arquette. Foto: Sandrew Metronome.

I denna film bjuds vi på bra tempo och bra skådisar.

Den vänlige tandläkaren Nicholas "Oz" Oseransky lever ett nästan outhärdligt liv tillsammans med sin tjatiga och lyxtörstande fru Sophie
- en riktig liten "bitch"... Han försöker att tjäna så mycket pengar han förmår, men aldrig, aldrig är Sophie nöjd. De dras också med en skuld.

Så börjar det hända saker i tandläkare Oz liv... En ny granne flyttar in och Oz går artigt över för att hälsa honom välkommen. Tulpantatueringen på grannens arm gör att Oz nästan svimmar. Tatueringen tillhör ingen mindre än yrkesmördaren Jimmy "The Tulip" Tudedski. Han har fått en ny identitet och bostadsort i det lilla villasamhället i Kanada, just bredvid Oz!

Varför just bredvid mig, undrar han medan benen skakar av förskräckelse
- med tanke på att han just läst att Jimmy mördat 17 personer hitintills... Nåväl, så småningom bekantar sig de båda närmare med varandra och finner beröringspunkter - som att Oz är född i Chicago och Jimmy i New Jersey - och de börjar verkligen gilla varandra.

Sophie tvingar emellertid Oz att resa till Chicago och skvallra för maffiabossen Yanni, och berätta var Jimmy finns. Eftersom Jimmy har "tjallat" på gamla kompisar, betyder det döden för honom om Yanni och hans gäng hittar hans bostad. Oz åker, men har inte för avsikt att genomföra uppdraget! Det är nu den verkliga cirkusen börjar...

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online