Paradiset
Februari 2003

Helena Bergström, Suzanna Dilber, Georgi Staykov, Niklas Hjulström, Örjan Ramberg, Reine Brynolfsson, Brasse Brännström, Ewa Fröling, Maria Lundqvist, Lisa Nilsson, Katarina Ewerlöf, Lis Nilheim, Inga Landgre, Angela Kovacs, Lena T Hansson, Carl Kjellgren, Petar Vidovic, Alexandra Mörner, Jonas Malmsjö, regi: Colin Nutley.

Filmen är baserad på Liza Marklunds bok med samma namn.

Utåt sett är Paradiset en stiftelse som hjälper mordhotade och misshandlade kvinnor. Men innanför den stängda dörren finns en utnyttjande och skrupelfri kvinna, som vet att mjölka kommunen på pengar. Det är i alla fall dit den intet ont anande journalisten Annika Bengtzon tar den unga bosniska kvinnan Aida, när hon ringer och ber Annika om hjälp. Aida har något att berätta... Annika ser sin chans till en bra story. Det hon inte tar med i beräkningen är att Aida bär på många svarta hemligheter...

När Annika försöker få fotfäste i jobb och tillvaro, upptäcker hon en maffiahärva, där mord och tortyr förekommer. Ljuspunkten för Annika blir kärleksmötet som resulterar i ett spirande nytt liv! Och ett nytt jobb i sikte!!!

Med sin, i denna film, något stramare regi har Colin Nutley lyckats väl, och Helena Bergström är suverän i sin roll. En spännande film, som du inte ska missa!

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM