Proof Of Life - Livstecken
Mars 2001

Russell Crowe, Meg Ryan, David Morse, Pamela Reed, David Caruso, Anthony Heald, regi: Taylor Hackford.

Den amerikanske ingenjören Peter Bowman (David Morse), som arbetar med dammbygge i Sydamerika, kidnappas! Han brinner för sitt arbete och har tidigare arbetat i Afrika och Asien för olika projekt. Han är gift med Alice (Meg Ryan) som, efter ett missfall i Afrika för en tid sedan, börjat tröttna på den kringflackande tillvaron. Men när så Peter kidnappas, kämpar hon tillsammans med Peters syster för att få Terry Thorne (Russell Crowe), som är en skicklig förhandlare, att hjälpa dem att få loss Peter ur sin fångenskap. Ett ägarbyte av företaget som Peter jobbar för har medfört att försäkringen för gisslantagande upphört! Nu kämpar de båda kvinnorna med att få ihop den höga lösensumman som kidnapparna begärt, och hoppas att Terry ska hjälpa dem att få det hela att gå i lås.

Filmen är en blandning av action, thriller och romantik... Ja, visst... Terry kan ju inte undgå att förälska sig i den oemotståndliga Alice, som så förföriskt kastar omkring de gyllene lockarna på sitt kortklippta lilla huvud, och är så förtvivlad över sin makes situation.

Russell Crowe och David Morse spelar utmärkt och filmen är spännande, men den kunde varit kortare... (Den är 2 timmar och 15 minuter lång.)

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM