Rastlös ( Levottomat )
Augusti 2000

Mikko Nousianen, Laura Malmivaara, Petteri Summanen, Matleena Kuusniemi, Valtteri Roiha, Irina Björklund, regi: Aku Louhmes.

En film om ungdomlig erotisk lek före inträdet i den allvarsamma vuxenvärlden, dit egentligen ingen vill.

"Kvinnornas Ari", den unge ambulansläkaren, vill inte binda sig vid någon kvinna. "One night stands" är hans metod. Ari vill aldrig möta samma kvinna som han erövrat, mer än en gång. Tiina är ung, vacker och passionerad. Hon blir huvudlöst förälskad i Ari, och lyckas få träffa honom och bli god vän med honom, samtidigt som hon upplever deras heta kärleksstunder. Ari förklarar för Tiina att han inte vill binda sig vid någon, och att han är rädd för att göra henne illa i ett förhållande som han inte tror på. Men Tiina är så förälskad, och hon lyckas förmå Ari att göra ett försök för dem båda att flytta ihop. Motvilligt går han med på detta.

Ari upptas i det akademiska kamratgäng som Tiina tillhör. Han går i säng med två av Tiinas bästa väninnor och ställer till med en hel del trassel i respektives förhållanden. Han är otrogen litet till höger och vänster. Ja, sån' är han, "kvinnornas Ari", som aldrig får nog av erotik och som hänsynslöst avslöjar i "sanningsleken" i gänget att han "aldrig varit förälskad". Naturligtvis sårar han Tiina djupt.

"Rastlös" är den stora finska publiksuccén för år 2000. Över 286000 biobesökare har sett den i Finland! I media har den väckt stor uppmärksamhet på grund av de många nakenscenerna, som är vågade och närgångna. Brudar, brännvin, midsommar och glittrande vågor. Finskt är det! Gissar att publiken strömmar till även här i landet!

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM