SANNINGEN OM RÖDLUVAN
Biopremiär 9 juni år 2006

Regi:Cory Edwards. Körtid: 1 tim 21 min. Censur: 7 år. Tecknad film som visas i både originalversion och dubbad med svenska röster

Alla känner vi till "Sagan om Rödluvan", med den glupske vargen som åt upp mormor. Nu kommer här en mindre känd historia där Rödluvan (här kallad Luvan), Vargen, Jägaren och Mormor Puckett har varsin version om hur det egentligen gick till i Mormors Stuga när Luvan kom dit och mötte Vargen och senare Jägaren. Djurvärldens polisdetektiver har kallats till Mormors stuga och nu företar de en mycket grundlig förundersökning. Inte är det lätt, då de olika berättelserna från Luvan, Vargen, Jägaren och Mormor Puckett väsentligt skiljer sig från varandra. Som chefsdeckar-grodan säger "Man ska inte döma sagoboken efter pärmen... vill man veta sanningen måste man bläddra i den också!" Så mycket är säkert... det finns en recepttjuv i skogen och kakdrottningen Mormor Puckett har fantastiska recept, som är mycket begärliga i tjuvens händer.

Det finns härliga ljuspunkter i historien, bland annat en helt fantastisk sjungande get och Mormor Puckett har en stark utstrålning.

 

  » HIT FM HEM
  » HIT FM FILM
  » AKTUELLA FILMER
  » FILMFAKTA
  » SÖK FILM

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM