Skojar du eller?
Juni 2001

Chris Klein, Heather Graham, Richard Jenkins, Sally Field, Eddie Cibrain, regi: J B Rogers.

En lite i överkant grovkornig, men annars ganska rolig romantisk komedi.

Gilly Noble (Chris Klein) arbetar som djurskyddsman och siktar på lång sikt på att bli veterinär. Hans lön är knapp, men han älskar djur, och lider med dem som måste avlivas. Ja, det är faktiskt så att han tröstar dem inför det avgörande ögonblicket med en liten dikt... När han så möter hårfrisörskan Jo Wingfield (Heather Graham) uppstår ömsesidig ljuv musik. De har också ett gemensamt djurintresse. Jo har flyttat hem till Shelbyville i Indiana från Beaver i Oregon, för att se till sin sjuke far Walter (Richard Jenkins). Jo arbetar som hårfrisörska, och trots begränsad färdighet står traktens pojkar i kö för att klippas! Jo har nämligen en stark utstrålning!

Valdine Wingfield (Sally Field) - mamman till Jo - är emellertid inte så förtjust i Gilly, utan föredrar Jack Mitchelson (Eddie Cibrain) från Beaver som äkta man åt Jo. Jack är nämligen stormrik och han har friat till Jo, som dock föredrar Gilly. Så infinner sig katastrofen! Gilly och Jo sägs vara syskon! Jo flyr hals över huvud till Beaver, där den drogsmugglande Jack väntar med öppna armar. Gilly är förtvivlad, tills nya besked kommer. Leon heter Jos bror! Nu gäller det att förhindra bröllopet!

Till sin hjälp får Gilly den festlige Dig McCaffey, som är en blandning av olika indianstammar och har två konstgjorda ben! Jo, så är det. Eget flygplan har han också, och han är en fantastiskt god vän!

Ska Gilly hinna berätta för Jo att de inte är syskon, innan vigseln?...

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM