Spy Kids
Oktober 2001

Antonio Banderas, Carla Gugino, regi: Robert Rodriguez. Svenska röster: Kjell Bergkvist, Maria Rydberg, Eva Röse, Fredrik Dolk.

Spionjakt med sting!

Gregorio (Antonio Banderas) och Ingrid (Carla Gugino), med efternamnet Cortez, är föräldrar till Carmen och Johnny. Föräldrarna var tidigare mästerspioner men har nu, sedan nio år tillbaka, avhållit sig från uppdrag. När det nu krisar till sig och fyra stycken av deras forna kollegor försvinner, ja då blir de kallade till uppdrag igen... En mustaschprydd man vid namn farbror Felix kommer och ska ta hand om Carmen och Johnny. Men mustaschen på Felix sitter lös, och - som så mycket annat i filmen - är han inte den han tros vara...

Carmen och Johnny involveras i agentjakten och får uppleva närgångna strider med Floops (barnrobotar), som faktiskt inte är att leka med! Här är det helt fantastiska jakter med spektakulära färdmedel och smarta vapen.

Carmen och Johnny är verkligen två smarta Spy Kids. Ja, ja... det är nog så att äpplena inte faller så långt ifrån päronträdet!

Alla talar svenska!.

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM