STORM
Biopremiär den 20 januari år 2006

Regi: Måns Mårlind och Björn Stein. Körtid: 1 timme 56 minuter. Censur: 15 år. I rollerna: Eric Ericson, Jonas Karlsson, Eva Röse, Lina Englund m fl.

Donny Davidsson (Eric Ericson) - med smeknamnet "DD" - är en bortskämd, cynisk journalist, som pimplar gratisdrinkar på stockholmsbarerna och minglar på kändispartyn. Ursprungligen kommer han från Vänersborg, där han... under uppväxten... missbrukat sin självpåtagna makt över flickor i hans väg och på lillbrorsan. När DD, som bäst en stockholmsnatt, sitter i taxin på väg hem från baren, kliver Lova (Eva Röse) in i bilen. Hon är förföljd och hon överlämnar en silverfärgad ask till DD, innan hon åter försvinner ut i nattmörkret. Men hon återkommer till honom och hennes närvaro ska komma att förändra hans liv. På kort tid händer följande: DD:s lägenhet vandaliseras, han tvingas göra en resa bakåt i tiden, för att konfronteras med händelser han helst vill glömma. Han jagas även av polisen... efterlyst för mord!

Vem är denna vackra, rödhåriga och ekvilibristiska Lova? En kvinna, som så framgångsrikt slåss mot ett gäng av "mörkrets män"! Kommer hon från en annan planet? Vilka är "de mörkrets män" ... anförda av den hårdförde ledaren (Jonas Karlsson), som förföljer Lova och vill komma över den hemliga asken, som hon överräcker till Eric? Varför vill "mörkrets män" så hett ha den silverfägade asken? Vad är det Lova vill att Eric ska uppleva?

Funderingarna blir många och intressanta kring denna gripande, ogripbara actionthriller med förstklassigt skådespel!

 

  » HIT FM HEM
  » HIT FM FILM
  » AKTUELLA FILMER
  » FILMFAKTA
  » SÖK FILM

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM