The Brothers juni 2001
Morris Chestnut, Bill Bellamy, D L Hughley, Shemar Moore, Gabrielle Union, Jenifer Lewis, Tatyana Ali, Tamala Jones, regi: Gary Hardwick.

Vackra unga män med bara överkroppar, vackra unga kvinnor, sex och hålligång, inspelat i Los Angeles när solen sken!

Jackson, Brian, Derrick och Terry är fyra framgångsrika svarta män som kallar sig själva "bröderna", och håller ihop i vått som torrt. De är välutbildade och friska, och har vältränade kroppar. De lever det goda livet med krogliv, sport och kvinnor.

En av dem
- Derrick - är gift med Sheila. Allt fungerar bra dem emellan, utom på en punkt. Det är en tjänst som Sheila inte vill utföra,och det föranleder en brytning...

Terry blir förälskad i Bebe, och
- hemska tanke - han vill gifta sig med henne. De andra bröderna försöker tala om för honom att det är alldeles fel, men han vill inte lyssna.

Jackson träffar den vackra fotografen Denise. Han blir också förälskad. Nu sätts brödernas vänskap på prov. Hur ska det gå?

På sin fritid brukar bröderna träffas i en park i Los Angeles för att koppla av med en stunds basket. Det är också där man berättar "allt" för varandra. Det är då vi får höra "vad män pratar om, när inga kvinnor är närvarande".

Nu när det blivit "oordning i ledet" och somliga blivit förälskade och funderar på äktenskap, ska då kvartettens vänskap söndras i och med att deras tidigare datingvanor ändras? Ack ja, hur ska det gå? Och vad säger mamma???

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online