THE FOG
Biopremiär den 13 januari år 2006

Regi: Rupert Wainvright. Musik: Graeme Revell. Körtid: 1 timme 29 minuter. Censur: 15 år. Foito: Nathan Hope. I rollerna: Tom Wellin (Nick Castle), Maggie Grace (Elisabeth Williams), Selma Blair (Stevie Wayne), Ray Davies (De Spooner), Rade Sherbedgia (Kapten Blake), Kenneth Welsh (Tom Malone),Sara Botsford (Kathy Williams - mamma till Elisabeth) m fl.

Vad är det som hotar, där ute i havets mörker, i den lilla staden Antonio Bay, där något uppenbarligen gömmer sig i dimman, som sveper in över staden? Jo, i dimman döljer sig en fasansfull hemlighet, som handlar om skoningslös hämnd. Kan det ha något att göra med historien år 1871, då fyra män begick ett ohyggligt brott och besättningen och passagerarna på ett fartyg gick till botten? Vem vet? Allt förlorades och bortglömdes... men de bortgångnas själar kanske rastlöst har beslutat sig för, att avslöja det förflutna och uppdaga de oerhörda svek som begåtts?

Men innan den obarmhärtiga dimman sveper in och skapar kaos, träffar vi stadens invånare i deras dagliga gärning. Vi har den ensamstående mamman Stevie med sonen Andy. Stevie driver en populär radiostation. Tillsammans med många andra, följer Nick med stort intresse hennes sändningar. Nicks flickvän Elisabeth, har just återkommit från ett halvårs bortovaro från staden. Nick är kapten för charterbåten Seagrass, som ska komma att inblandas i den skräckscen, som senare utspelas i dimman! Den konservative borgmästaren Tom Malone håller som bäst ... tillsammans med stadens historiker Kathy ... på att avtäcka en staty av stadens grundare.

 

  » HIT FM HEM
  » HIT FM FILM
  » AKTUELLA FILMER
  » FILMFAKTA
  » SÖK FILM

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM