Three to Tango
Juni 2000

Neve Campbell, Matthew Perry, Oliver Platt, Dylan McDermott, regi: Damon Santostefano.

Oscar Novak (Matthew Perry - känd från TV-serien "Vänner") är en ung fattig arkitekt som, tillsammans med affärspartnern Peter Steinberg (Oliver Platt), tävlar om uppdraget att renovera ett historiskt museum och inrätta ett nytt kulturcentrum åt den stenrike Charles Newman (Dylan McDermott). På vägen till uppdraget peppar de två unga männen upp sig för att möta sina medtävlare, Decker och Strauss, med stål i blicken.

Charles pryda sekreterare Leonore klassar paret Steinberg och Novak som homosexuella, vilket hon förmedlar till Charles som genast får en ganska udda idé. Den går ut på att Oscar skall spionera på Charles älskarinna Amy (Neve Campbell), som han inte riktigt har kontroll över. Charles misstänker att hon inte har avslutat sin kärleksaffär med Kevin - en konstnärskollega till Amy. Kevin målar för övrigt ganska vågade tavlor med nakna stjärtar övermålade med flaggor! Amy själv gör bland annat glasskulpturer.

För att de skall få det fantastiska jobbet, går Oscar med på att spionera på Amy. Och, det lyckas! Men, under tiden med Amy växer en ömsesidig kärlek fram dem emellan. Inte är det lätt att spela homosexuell man och umgås med Amy nätterna igenom! Som alla förstår är det upplagt för förvecklingar av alla de sorter.

När Charles fru Olivia lägger sig i affären, blir det "korten på bordet" för samtliga. Mer skall inte avslöjas, för den här romantiska kärlekskomedin är att rekommendera. Den är frejdig, fräck, fartfylld och väl rollbesatt.

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM