Vad kvinnor vill ha
Mars 2001

Mel Gibson, Helen Hunt, Alan Alda, Ashley Johnson, Marisa Tomei, regi: Nancy Meyers.

Vem jobbar på annonsbyrån Sloane-Curtis, om inte ungkarlen Nick Marshall (Mel Gibson)! I den spektakulära miljön sprätter han omkring som en oemotståndlig gåva till den kvinnliga personalen, som passar upp honom som en uppburen regent - tills en dag något inträffar... Plötsligt blir han inkallad till reklambyråns vd Dan Wanamaker (Alan Alda) som glatt berättar att branschens mesta idéspruta Darcy Maguire (Helen Hunt) skall anställas och bli Nicks närmaste chef. Tillsammans skall de arbeta för en stor kampanj som betyder oerhört mycket för reklambyrån. Nick blir helt förvirrad! Hur skall han nu tackla denna Darcy, så att hon inte blir långlivad?

Darcy håller ett välkomsttal till sin nya stab och delar ut en kartong med litet inspirationsprylar, som till exempel strumpbyxor, skumkulor, nagellack, en tjusig bh, pormaskplåster och litet till. Meningen är att var och en skall gå hem och tänka ut goda försäljningsargument för artiklarna. Presentationen av de goda idéerna skall var och en framföra på nästa möte... Nick går in i badrummet och provar strumpor, bh, nagellack och pormaskplåster. Han drar på hög musik och tömmer några glas vin samtidigt. Alex (Ashley Johnson) som tillfälligt vistas hos pappa, kommer tillsammans med pojkvännen Cameron in i badrummet. Det är det första mötet mellan Cameron och Nick... Alex försöker att förklara sin pappas beteende för Cameron. Nick försöker också förklara. Det är då en fullkomlig katastrof inträffar, och Nick råkar ut för århundradets olycka! Dock överlever han, och vid uppvaknandet har han utrustats med en unik egenskap... Han kan höra vad kvinnor tänker!

Ja, så är det. Mansgrisen Nick får höra sanningar om sig själv, som till slut omdanar hela hans person. Men vägen dit är humorbeströdd...

En film som verkligen roade mig! Är det underhållning i 2 timmar och 6 minuter du vill ha? Se "Vad kvinnor vill ha"!

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM