Vansinnigt förälskad
April 2003

Audrey Tautou, Samuel Le Bihan, Sophie Guillemin, Isabelle Carre, Clement Sibony, regi: Laetitia Colombani.

Angelique är häftigt förälskad i den 35-årige hjärtspecialisten Loic, som tyvärr (ur hennes synvinkel) redan är gift och dessutom väntar sitt första barn med sin fru Rachel, som är gravid i femte månaden.

Angelique är en mycket lovande konststuderande, men i klassrummet målar och tecknar hon ensidigt sin hjärtspecialist - den manlige modellen på podiet till trots - och lärarinnan är inte nådig över det... Men den som är upp över öronen förälskad går inte att hejda i sitt självsvåld. Kanske har Angelique även andra dolda personlighetsdrag..., som gör det hela mer komplicerat? Hon anförtror sin kärlek till sin vän, läkarkandidaten David, som blir alldeles förkrossad - då han själv är förälskad i den nästan helt oemotståndliga Angelique, som är helt uppfylld av Loic som hon sänder rosor, brev och även en stor tavla till. En dag ringer hon 23 telefonsamtal till honom, med likalydande budskap...

Men hur är det egentligen med det ömsesidiga i kärleksförhållandet mellan Loic och Angelique? Finns det ömsesidiga endast i fantasin? Nu ska jag inte avslöja för mycket.. . Dock vill jag berätta, att filmen visas ur två perspektiv (hans och hennes), utan att för den skull bli upprepande, långtråkig eller systimatiserande... Nej, den romantiska passionen är hörnstenen i denna intrig som stegras till att bli en skakande thriller!

Stor passion och spänning bjuds vi på i denna oförutsägbara thriller.

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM