Vargarnas pakt ( Le Pacte des Loups )
Oktober 2001

Samuel Le Bihan, Vincent Cassel, Mark Dacascos, Monica Bellucci, Emelie Dequenne, Jeremie Renier, regi: Christophe Gans.

Filmen är spännande och spektakulär, men alldeles för lång... puh! (Körtid hela 2 timmar 20 minuter.) Regissören Christophe Gans bjuder här på ultrakoreograferade lervällingsfajter, digitalanimerade bestar och en sprakande spektakulär kostymactionuppvisning!

Filmen, som är inspelad i Pyrenéerna i Frankrike, är ett stort äventyr som handlar om jakten på en jättevarg i slutet av 1700-talet. I den franska staden Gévaudan hittades lemlästade människor i hundratal på 1700-talet. De flesta var kvinnor och barn! De makabra fynden gav upphov till en legend bland människorna i den lilla staden. De trodde att en mystisk best härjade i trakten!

Året är alltså 1766. När mer än ett hundratal människor fallit offer för vad man tror är en jättelik varg, skickar kung Ludvig XV sina skickligaste militärer för att döda odjuret. Det hela misslyckas!

I ett desperat försök att nå en lösning, sänds då den framstående vetenskapsmannen Grégoire de Fronsac att tillsammans med sin vän Mani bege sig till den hemsökta staden...

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM