HIT FM FILMARKIV   W

 

 

 

Filmerna presenteras med den här informationen:
Filmtitel (eventuell originaltitel), premiärmånad, betyg från HIT FM (max 5 tassar), skådespelare, regissör, kort beskrivning och/eller citat från våra recensioner skrivna av Iva.

Wild Wild West juli 1999
Will Smith, Kevin Kline, Salma Hayek, Kenneth Branagh, Ted Levine, Bai Ling, Musetta Vander, Sofia Eng, regi: Barry Sonnenfeld.


1. Will Smith. 2. Will Smith & Kevin Kline. 3. Salma Hayek & Will Smith. Foto: Warner Bros.

I en minst sagt hisnande jakt förenas agenterna Jim West (Will Smith) och Artemus Gordon (Kevin Kline), efter att först ha varit konkurrenter. Det är den fruktansvärt vidrige, men geniale, doktor Arliss Loveless (Kenneth Branagh) som ska förgöras. Loveless har för avsikt att störta presidenten och själv ta över makten i USA. Det här är en film för dig som vill ha en rolig, spännande och actionfylld äventyrsresa.

The Waterboy juni 1999
Adam Sandler, Kathy Bates, Henry Winkler, Fairuza Balk, Jerry Reed, Larry Gilliard Jr.
En rolig film som driver med det mesta. Adam Sandler spelar Bobby Boucher som serverar vatten till ett lag i amerikansk fotboll. Så småningom upptäcks hans talang för sporten, men vägen till framgång är kantad av uppoffringar. Laget "Muddougs" har också en fantastisk tränarassistent i "Farmar Fran" som förgyller mången stund i filmen.

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Letar du efter någon speciell film? Sök i vårt alfabetiska filmregister!

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta HIT FM om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online