xXx2-THE NEXT LEVEL
Release DVD och VHS 14 september år 2005

Regi: Le Tamahori. Körtid: 1 tim 37 min. Censur: Rek. från 15 år. Musik: Marco Beltram. I rollerna bl a: Samuel L. Jackson (Agenten Augustus Gibbons), Ice Cube (Darius Stone), Willem Dafoe (General Deckert)

Tillsammans med en militär utbrytargrupp inom Förenta Staternas regering, planerar General Deckert en stadskupp. Två personer och deras medhjälpare .... kämpar mot Deckert och hans anhang .... för friheten. Den ene är agenten Augustus Gibbons, som är på flykt efter att ha överlevt ett fruktansvärt blodigt anfall mot det hemliga högkvarteret. Den andre är Darius Stone, före detta specialuppdragssoldat. Problemet är att Darius sitter hårdbevakad i ett militärfängelse! Men Gibbons behöver verkligen Darius medverkan, för att krossa Deckert... så han arrangerar en fritagning av Darius. Det är inte vilken fritagning som helst.... utan en högst dramatisk, med helikopterhjälp i slutänden!

I en dramatisk action följer vi General Deckerts resursstarka maktapparat i syfte att med fruktansvärda medel söka döda frihetskämparna Gibbons, Darius och deras många medhjälpare. Med sina ondskefulla planer vill General Deckert skaffa sig makten att styra landet. Lyckas han??

Hygglig action med de tuffa killarna Jackson och Ice Cube, som är utmärkta i sina roller.

 

  » HIT FM HEM
  » HIT FM FILM
  » AKTUELLA FILMER
  » FILMFAKTA
  » SÖK FILM

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM