Här hittar du bästa länkarna för att hitta resan till allra bästa pris. Vi kommer succesivt att bygga ut listan, och även tipsa hur du hittar det allra lägsta priset.

[ Luftgrop ]
En mycket bra meta-sökmaskin, men det är inte alltid den hittar bästa alternativet. Ibland "hittar" den resor som inte finns, och ibland hittar den inte alls andra billigare alternativ och resvägar. Bäst är att prova många olika ställen. Luftgrop är dock en utmärkt ställe att börja jakten på!

[ Seat 24 ]
Seat 24 borde vara obligatoriskt att besöka om man jagar bästa flyg. Denna nätresebyrå har en en sökmotor som hittar förbindelser och alternativ som ingen annan hittar, tex med flygbolaget Cathay, som är ett mycket bra bolag att resa med dessutom! Ibland verkar sökmotorn vara lite krasslig och man får ett felmeddelande. Det kanske man kan stå ut med eftersom manuell kundtjänst finns tillhands via mail. Vi sparar toppbetyget fem tassar tills allt funkar helt felfritt. En helt klart rekommenderad site.

[ Doodle ]
Doodle är en nykomling som verkligen ger de "gamla" nätbokarna en tuff match. Tjong i buljongen, här kommer man rätt in i en mycket enkel, fräsch och intuitiv sökmotor. Möjlighet till mycket flexibla sökningar gör att du som har möjlighet att välja datum fritt för din resa kan komma åt de riktiga kapen. Komma åt förresten, Doodle serverar faktiskt resultaten utan att man behöver anstränga sig. Att man ibland får tex en gratis DVD-film när man bokar kan man kanske se som en lite udda gimmick. Men varför inte? Gratis är gott, som bekant och i den tuffa resebranschen kan det vara det lilla extra som avgör... Pigg och vaken nykomling som får full pott - fem tassar.

[ Travelpartner ]
Rätt medioker sökmotor. Har vissa positiva egenskaper, som att man kan få specialerbjudanden som finns till ett visst resmål redovisade i fallande prisordning, ganska praktiskt. Tyvärr är det inte så lätt att hitta alla gånger och det finns utrymme för förbättring. Säger att de växer snabbast, så vi får väl se hur det blir när de blir stora. Travelpartner är helt klart värt ett besök, om inte annat för att få lite koll på vilka flygbolag som har specialpriser.

[ Mr Jet ]
Mr Jet har varit med länge i gamet. Tacklade av lite under en period, men har nu kommit igen med uppfräschad design och nya, mer användarvänliga funktioner. En bra och pålitlig sökmotor. Betyget blir fyra tassar med ett frågetecken. Vi hoppas på bättre priser Mr Jet.


[ HIT FM Resor ]
BILLIGARE BENSIN

 

  » HIT FM HEM
  » HIT FM RESOR

 
Copyright © 1995 - All rights reserved HIT FM