Här hittar du de bästa länkarna för att hitta resan till allra bästa pris. Vi bedömer kontinuerligt sökmotorer och nätresebyråer och recensionerna nedan är alltså aktuella. Här kan du läsa vår tidigare test. Kontakta oss gärna om du har synpunkter eller om du tycker att någon länk som borde finnas på listan saknas.

[ Flyg.nu ]
Flyg.nu är en ny meta-sökmotor som söker efter de billigaste resorna världen över, men med fokus på dig som reser från Sverige. Sajten är väl värd att pröva och vi återkommer mer en mer utförlig recension!

[ Seat24 SE ]
Seat 24 borde vara obligatoriskt att besöka om man jagar bästa flyg. Denna nätresebyrå har en en sökmotor som hittar förbindelser och alternativ som ingen annan hittar, tex med flygbolaget Cathay, som är ett mycket bra bolag att resa med dessutom! Sedan sist har även vissa lågprisbolag tillkommit, vilket är ett plus. När vi testade kundtjänsten med en klurig fråga, kom det ett proffsigt svar i retur. När vi testade Seat 24 förra gången drogs man fortfarande med lite teknikproblem, som ibland resulterade i felmeddelanden. Detta verkar vara fixat nu och som vi då utlovat lägger vi nu till en tass! En helt klart rekommenderad sajt.

[ Supersaver ]
Supersaver har många likheter med Seat24 och verkar ofta hitta samma (bra och billiga) biljetter. En fördel med Supersaver är att man inte behöver köpa till ett "servicepaket" om man vill ha flygbolagets bonuspoäng. Supersaver får fyra starka tassar.

[ Skyscanner ]
Skyscanner är en relativt ny meta-sökmaskin som bara finns på tre marknader i världen, däribland Sverige till alla ressugna svenskars fördel. Skyscanner hittar många riktigt billiga biljetter från nätresebyråerna ovan, och ibland är det tom ännu billigare än när man söker på respektive sajt separat. Riktigt bra! Vi går ut lite försiktigt med fyra (starka) tassar med god prognos. Prova denna grymma metasökmaskin!

[ Doodle ]
Förra gången vi testade Doodle var allt kanon, då var det en ny fräsch nätresebyrå. Nu vet vi inte vad som hänt. Talesättet "upp som en sol och ner som en pannkaka" ligger nära att ta till. Priserna är faktiskt inget vidare och Doodle missar massa billiga flyg. Det tycker vi att du bör slippa. Vi gav fem tassar sist, nu blir det två, med hopp om uppryckning.

[ Travelstart ]
Travelstart är användarvänlig, har bra design och hamnar ofta bra till prismässigt. Automatisk visning av ännu billigare biljetter inom +- 14 dagar gör att du som har flexibla resedatum kan tjäna ännu mer.

[ Travelpartner ]
Har blivit avsevärt bättre sen sist. Hittar nu många bra alternativ och ligger ofta mycket bra till prismässigt. Kul att se en uppryckning, vi höjer betyget från tre till fyra!

[ Mr Jet ]
Mr Jet har varit med länge i gamet. För länge kanske. Verkar inte hända mycket här. Vi sänker betyget ett snäpp och hoppas på en uppryckning. Tre tassar får räcka denna gång. Kom igen, Mr J.

Senast uppdaterad: 2017-11-18

[ HIT FM Resor ]

 

  » HIT FM HEM
  » HIT FM RESOR

 
Copyright © 1995 - All rights reserved HIT FM