Anna Holt videopremiär augusti 2000
Petra Nielsen, Stig Engström, Peter Andersson, Thomas Hanzon, Catherine Hansson, Carina Jingrot, Thomas Hedengran, Jens Rogeman, regi: Alexander Moberg.

Vi har sett på "Anna Holt", den actionspäckade tv-serien om den ärtiga och tuffa polisen Anna Holt (Petra Nielsen) som helhjärtat går in för sitt svåra jobb i jakten på mördare och brottslingar. Nu finns "Anna Holt" också på video, uppdelad på två kassetter med 135 minuters körtid. Och den är alltigenom helbra!

I en tidningsomröstning vann serien titeln "Årets bästa tv-serie", och vi instämmer.

I del 1 med avsnitten 1
-3 visas bankrånet som visar sig vara mer svårlöst än det från början verkar, och där polisen får röra sig bland slåssvilliga och starka muskelbyggare. Och en bra fråga är: "vart tog bytet vägen?". En läcka inom polisen gör också att misstankarna riktas mot polismannen Erik Hammar (Peter Andersson), som har ett brokigt förflutet och intim anknytning till det brutala mc-gänget i fokus.

I andra delen fortsätter kampen. Mc-gänget skyr inga medel och utnyttjar sin makt med utpressning och hot mot Annas son Nicke. Polischefen Janis (Stig Engström) sätter nu hårt mot hårt för att stoppa mc-gängets hot mot polis och vittnen.

Men visst, det finns ett privatliv också, och där ingår Annas vän Gustav (Thomas Hanzon) vars dröm är att segla ut i världen med sin segelbåt. I den vill han ha med Anna och Nicke. Men vill hon lämna allt för kärleken? Frågan är svår att besvara!

Kampen mot brottsligheten går vidare och ett nytt fall väntar på sin lösning. Ett 25 år gammalt styckmord blir också åter aktuellt för en lösning. Eller hinner preskriptionstiden gå ut?

Serien är skapad av Leif G W Persson och Jan Guillou i regi av Alexander Moberg. Musiken i filmen svarar Micke "Nord" Andersson och Martin Hansen för. Foto av Björn Bondeson.

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online