Det grovmaskiga nätet videopremiär juni 2000
Sven Wollter, Samuel Fröler, regi: Martin Asphaug.

Förstklassigt spel och en mycket spännande thriller.

"Det grovmaskiga nätet", som sågs på TV av i snitt 2,2 miljoner tittare när det begav sig, är baserad på en bok av Håkan Nesser. Nu finns hela serien på en videokassett.

Kommissarie Van Veeteren (Sven Wollter) får ett komplicerat mordfall. Efter en "blöt" kväll där de äkta makarna Eva och Jan Miller (Samuel Fröler) ätit gott och älskat på köksbordet, och druckit inte mindre än sex flaskor vin tillsammans, vaknar Jan och gör en fruktansvärd upptäckt. Han finner hustrun död i badkaret...

Kommissarie Van Veeteren har smutsiga och bryska metoder för att få Jan att erkänna att han mördat hustrun. Samtidigt känner kommissarien att det är något "underligt" med denne Jan Miller.

Van Veeterens hund Gubben är hans "allt på Jorden". Tyvärr visar det sig att Gubben är svårt sjuk, vilket tar hårt på kommissarien. Och alla vi som är sanna djurvänner lider med honom på den punkten. Att han också skadade sitt ben när han spelade badminton med sin medhjälpare Munster gör inte heller saken bättre. Mordet måste lösas! Vem är mördaren?

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online