Dykaren januari 2000
Izabella Scorupco, Stefan Sauk, Alexander Skarsgård, Tomas von Brömssen, Klaus Maria Brandauer, Jarmo Mäkinen, Keve Hjelm, Alexander Domogarov, regi: Erik Gustavsson.

En thriller med ett vackert kärlekspar i kamp med polsk maffia. Arne (Stefan Sauk) räddar Irena (Izabella Scorupco) från att drunkna, och tar ombord henne på sin båt. Irena, som till en början inte vill ge sitt rätta namn utan kallar sig Maria, låtsas inte förstå annat än polska. Senare skall det visa sig att hon behärskar flera språk, däribland perfekt svenska!

Att hon har ett kriminellt förflutet står snart helt klart för Arne som långsamt dras mer och mer till denna oberäkneliga och penninghungriga kvinna, som med sitt vackra yttre förvrider huvuden på män i hennes väg. Så berättar hon att hon arbetat för polska maffian, och Arne dras oförskyllt in i en blodig historia som skördar många liv och sårar andra.

Tomas von Brömssen spelar en ständigt asfull kapten på en skuta som med flit skall sjunka med sin "skattlast" för att senare kunna fiskas upp. Historien är rörig, men skärgården är vacker.

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © 2003 All rights reserved.
HIT FM Online