POLAREXPRESSEN
Premiär 10 december 2004

Körtid 1 timme 38 minuter. Regi: Robert Zemeckis. Filmen är dubbad till svenska och den är inspirerad av en prisbelönad barnbok av Chris van Allsburg. Censur: 7 år

På självaste julafton... får vi följa med en liten pojke ombord på Polarexpressen. Pojken har börjat tvivla på Tomtens existens. Men... visst önskar pojken innerligt att Tomten finns!

Med stor tvekan... går pojken ombord - när han inbjuds - på den väntande Polarexpressen, som har en ganska sträng konduktör med biljetter till var och en, som inbjuds gå ombord. Biljetterna klipper han i form av fina hålade bokstäver. Han klipper olika bokstäver för var och en. Så småningom ska det visa sig att bokstäverna ska bilda särskilda ord!

En vacker flicka, med latinamerikanska drag, fattar genast tycke för den nypåstigna pojken. Hon ska sedan visa sig vara litet av en ledare för barngänget ombord på Polarexpressen... som sannerligen för dem ut på äventyrligheter.

Destinationen är Nordpolen... där de alla ivrigt önskar träffa Jultomten! Ett av barnen väljs ut att få en fantastisk glaskula ur Tomtens eget förråd! Vem blir utvald???

Visst får de alla.... efter strapatserna... träffa Tomten, alla nissarna och de mest fantastiska renar med en strålglans, som saknar motstycke i Tomtehistorien!!!

Jättefin julsaga...med mycket spänning och stor dramatik!!

Navigation
Hitta rätt filmsidor

Sök på HIT FM Film

 

Numark DJ billigt
Musmattor med tryck

Gratis HIT FM mail
Gratis Marina MP3
Tävla & vinn!
Sök på HIT FM Film

 

Sök på HIT FM Film

Bioaktuella filmer

Recensioner i radion

Filmfakta

Tillbaka till filmsidornas startsida

Tillbaka till vår huvudsida

Kontakta oss om du har några synpunkter eller frågor om våra filmsidor.

 

Hitta rätt filmsidor:
Navigation

 

Copyright © All rights reserved.
HIT FM