Rush Hour 2
November 2001

Jackie Chan, Chris Tucker, John Lone, Roselyn Sanchez, Zhang Ziyi, Alan King, regi: Antoine Fuqua.

En fartfylld action som spelat in åtskilliga miljoner dollar i USA och som säkert kommer att tilltala alla vänner av genren. Som kontrast till Jackie Chans fysiska, helt fantastiska, aktiviteter finns Chris Tuckers välsmorda, ganska högljudda, munläder!

Kommissarie Lee (Jackie Chan) från Hong Kong-polisen och kriminalaren från Los Angeles-polisen James Carter (Chris Tucker) är på semester i Hong Kong. Det tror i alla fall James... tills han förstår att Lee inte riktigt kan släppa tanken på arbete. "Mushu" vill James ha! Det vill säga "tjejträffar"!!! På den amerikanska ambassaden i Hong Kong sprängs en bomb som dödar två tulltjänstemän som spårat en liga som smugglar pengar från USA. Förmodligen ligger Ricky Tan (John Lone) bakom attentatet... Det är i alla fall vad Hong Kong-polisen tror, och de engagerar Lee i fallet.

Carter vill till varje pris ha lite avkoppling och välbehövlig semester, men blir motvilligt indragen i jakten på ligan. För Lee är det hela även en personlig uppgörelse... En gång i tiden var Ricky Tan till stor del skyldig till att Lees egen far dödades.

Här får duon lära sig handskas med både vackra och grymma medarbetare - och ibland medarbetare med den mixade kombinationen. Ta till exempel den lockande och urläckra Isabella Molina (Roselyn Sanchez), den lite grymmare Hu Li (Zhang Ziyi) och Ricky Tans "högra hand" Steven Reign (Alan King), som sannerligen inte är att leka med.

Läs även om originalfilmen "Rush Hour".

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM