Scary Movie 2
Oktober 2001

James Woods, Anna Faris, Shawn Wayans, Marlon Wayans, Regina Hall, Chris Masterson, Kathleen Robertson, Tim Curry, Tori Spelling, Chris Elliot, Richard Moll, regi: Keenen Ivory Wayans.

År 2000 hade bröderna Wayans premiär med "Scary Movie" och nu är brödratrion i farten igen med den skoningslösa skräckkomedin "Scary Movie 2", som ju driver med det mesta i skräckfilmsväg - bland annat "Exorcisten" - men också skämtar med aktuella filmer som "Harry Potter och de vises sten" samt rysare som "Hannibal", "Poltergeist","Dolt under ytan" och "Ondskans hus". Nu slår de också till mot olika program och reklamfilmer!

Alldeles i filmens början finns en ganska "gucklig" spyscen som parodierar "Exorcisten", där James Woods spelar Fader McFelly - prästen som ska fördriva demonen ur en skräckingivande Natasha Lyonne. Men mest blir det spyor! Cindy Campbell spelas av Anna Faris. Hon låter sig - tillsammans med klasskompisarna - inbjudas till "Kane House" under en helg, där de ska medverka i ett vetenskapligt experiment. Bakom experimentet ligger en helgalen forskare som tänker bjuda på en verklig skräckupplevelse!

Visst frågar vi oss varför ungdomarna är så lättlurade? Men experimentet framställs ju som ett skolarbete med specialinbjudna... så det kanske inte är så underligt att de låter sig luras, när allt kommer omkring...

För den som gillar det lite grovkorniga och spyor... så visst är detta ett gyllene tillfälle...

Läs även om originalfilmen "Scary Movie".

  » AKTUELLA FILMER
  » FILMARKIV
  » SÖK FILM
  » HIT FM FILM
  » HIT FM START

 
Copyright © All rights reserved.
HIT FM